Αθλητικές δραστηριότητες

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2022-2023

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και με καθολική συμμετοχή πολλών σχολείων ολοκληρώθηκαν και φέτος οι πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες. Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Αστακού κατόρθωσαν για ακόμη μια χρονιά να συμμετάσχουν και να εκπροσωπήσουν επάξια το σχολείο μας.

Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή των μαθητών του σχολείου μας και στους αγώνες μπάσκετ. Το σχολείο μας είχε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις αφού οι μαθητές κατέλαβαν την πρώτη θέση στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, με νίκη απέναντι στην ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου και  σκορ (62-43) και δεύτερη θέση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, μετά από ήττα από τα Εκπαιδευτήρια “Αναγέννηση” Πάτρας , με σκορ ( 64-48). 

φωτογραφία από τον αγώνα

Δεν θα μπορούσαμε όμως, να παραλείψουμε στα αθλήματα, βόλεϊ  και ποδόσφαιρο , τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια αν και κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια ηττήθηκαν στους αγώνες που έδωσαν. 

Ελπίζουμε ότι το Γενικό Λύκειο Αστακού αλλά και όλα τα υπόλοιπα σχολεία θα συνεχίσουν τις συμμετοχές και τα επόμενα χρόνια, στηρίζοντας έτσι το θεσμό των σχολικών αγώνων και αναπτύσσοντας παράλληλα πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητας.